500g carne tocata mixta(porc+vita)
2ardei grasi colorati diferit
1pituta veche,faramitata
3oua
2cepe micute
1lingura mustar iute
150g crema de branza cu verdeata
Sare,piper.
Carnea tocata,1ou,sare,piper,mustarul si jumatate din firimiturile de la paine se amesteca intr-un castron. Separat pregatim umplutura:
Cele 2 oua se amesteca cu ceapa tocata fin
Sare,piper,crema de branza si cate jumatate din fiecare ardei tocat fin.la final punem si cealalta jumatate din firimiturile de paine. pe o folie de aluminiu intindem carnea intr-un strat cat mai egal.deasupra punem crema de branza.
cu ajutorul hartiei rulam strans.
invelim in folie si punem la cuptor 1h la 225 grade.eu am pus rulada in tava neunsa.
in ultimele 10min se scoate din folie pentru a se rumeni putin deasupra.
cand s-a racorit putin se taie felii.
luni, 8 octombrie 2007
Rulada din carne tocata cu umplutura colorata
Publicat de mihaela la 11:42
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu