blatul
100g ciocolata de menaj cu cacao,razuita
4oua(albusele batute spuma separat)
150g zahar
200g smantana pt frisca
125g faina+1plic praf de copt.
batem albusele,amestecam cu zaharul,batem in continuare apoi punem smantana,faina+praful de copt si la final ciocolata rasa.tava este 28x28cm.blatul rece se taie pe lungime si apoi fiecare bucata in 2 parti.sau se poate lasa intreg si se taie numai la mijloc pt a-l umple cu crema
Crema
400 ml frisca lichida,
300 g ciocolata menaj
si un pic de esenta de migdale
Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si cand a fost gata topita am luat-o de pe foc. Am pus-o la frigider pana a doua zi
Am batut-o bine bine si a rezultat o crema consistenta cu care am umplut tortul.
sâmbătă, 6 octombrie 2007
tort de ciocolata cu crema alba
Publicat de mihaela la 21:59
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu