1 conopida
2 oua
200-300ml lapte acru in functie de cat de mare este conopida
sare,piper,putin usturoi
5 linguri faina
ulei pentru prajit
am fiert conopida si apoi am desfacut-o buchetele.am lasat sa se stoarca toata apa din ea. am pus in robot ouale, laptele acru,sare,piper,putin usturoi, faina si am mixat pina am avut un aluat omogen si gros ca cel de clatite. am turnat aluatul peste conopida. am amestecat bine.
trebuie ca aluatul sa fie putin mai sarat si piperat caci nu am pus sare peste conopida deloc. se pune ulei la incins,se ia cu lingura din compozitie si se pun in ulei gramajoare. se coc bine pe ambele parti.
miercuri, 7 noiembrie 2007
conopida in aluat de lapte acru
Publicat de mihaela la 22:07
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu