reteta de la Aura
-4 cartofi mari, 1.2 Kg
-un praf de nucsoara
-300 ml smantana liquida
-20 g parmezan fin razuit
-20 g unt
Se preincalzeste cuptorul la foc potrivit
Cartofii se taie rondele foarte subtiri.
Se unge cu ulei peretii unei tavi de pus la cuptor.
Se aseaza cartofii in tava si se presara nucsoara. Turnam apoi smantana
Presaram si parmezanul deasupra... si untul.Apoi dam la cuptor, acoperit, timp de 30 minute, dupa care descoperim si mai lasam pt. inca alte 40 minute sau pana se rumeneste deasupra si cartofii sunt moi. Sunt foaaarte gustosi si foarte usor de facut!
miercuri, 7 noiembrie 2007
Cartofi a la dauphinoise
Publicat de mihaela la 22:15
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu