600g faina
1 cub drojdie proaspata,45g
2 linguri ulei raps
400ml apa+lapte
sare
1 lingura zahar brun
seminte si 1 ou pentru uns deasupra
aluatul l-am facut la MP,prg rapid si apoi l-am cantarit si impartit in 13 parti egale,am format bilute cu mainile putin unse cu ulei,le-am uns cu galbenus,presarat cu seminte si le-am pus in tava.le-am mai lasat 25min,apoi le-am dat la copt.
miercuri, 7 noiembrie 2007
painici cu seminte de mac si sesam
Publicat de mihaela la 21:28
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
as vrea sa stiu si eu daca masura la drojdia folosita la aluaturile de paine (un "cub de drojdie")este mereu de 45gr
da,masura este aceeasi de 45g si aici in germania este recomandata pt 500g faina.
spor la aluaturi!
Trimiteți un comentariu