-3 pulpe de pui
-1 ardei gras rosu
-2 cepe
-4 catei usturoi
-3 rosii fara pielita
-3 morcovi mai marisori
-350-400ml supa pui(sau apa+knorr pui)
-patrunjel verde tocat
-1 lingurita faina alba
in 2 linguri ulei am calit intai carnea pina s-a albit,am adaugat ceapa si usturoiul tocate apoi am pus ardeiul cubulete si dupa cateva minute morocvii felii subtiri.am lasat putin sa se dinstuie si am adaugat rosiile tocate,supa.am fiert pe foc mioc.spre final sare,piper,verdeata tocata si am legat sosul cu faina cernuta.am servit cu piure de cartofi.
marți, 13 noiembrie 2007
pulpe de pui cu ardei si morcovi,la tigaie
Publicat de mihaela la 20:04
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu