3 oua
5 linguri gris
3-4 linguri zahar
coaja unei lamai
800ml lapte
3 linguri zahar
separam ouale iar albusurile le batem spuma tare:
adaugam zaharul si continuam cu mixarea pina stau din nou tapene:
se pun galbenurile,coaja de lamaie razuita si grisul:
amestecam din nou:
compozitia rezultata o turnam in forma unsa cu putin ulei:
se coace pina cand scobitoarea iese curata:
cat budinca este la cuptor se infierbanta bine laptele amestecat cu zaharul si apoi se toarna peste budinca scoasa din cuptor:
se mai lasa 5-7 min la cuptor,la 185 grade.se lasa apoi sa se raceasca bine.noua ne place foarte mult de la frigider.este delicioasa!
joi, 10 ianuarie 2008
budinca de gris cu lamaie
Publicat de mihaela la 11:37
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Am facut si eu budinca este delicioasa...am si modificat un pic reteta in sensul ca am pus coaja de limes si am pus si zeama...e nebunie dulce-acrisoara!!!
Trimiteți un comentariu