-1 pachet mare foi de napolitana
-300g biscuiti
-250g unt
-1 esenta rom
-200ml lapte
-250g zahar
-250g nuci
-4 linguri cacao
zaharul,cacao si laptele se pun la fiert.se lasa sa se-a un clocot si se iau deoparte.adaugam untul taiat cuburi si romul,apoi nucile si biscuitii trecuti prin masina de tocat.se amesteca bine si se lasa crema sa se racoreasca .
se pune intre foi si deasupra se aseaza o greutate.se lasa sa stea pina a doua zi la racoare.se decoreaza apoi cu ciocolata topita amestecata cu 1 lingura ulei.se lasa sa se intareasca glazura si se taie prajitura cu un cutit umed.
.
joi, 12 aprilie 2012
foi de napolitana cu umplutura de biscuiti si nuci
Publicat de mihaela la 08:52
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
10 comentarii:
Parol ca am un pachet cu foi fix pe masa ;)) Si eu vreau sa fac o prajiturica din ele. Sarbatori minunate!!!
anto draga mea spor la treaba si Sarbatori fericite!
mie imi plac ca se pot face cu cateva zile inainte de eveniment si nu sunt pretentioase!
pupici
wow ce aspect, mi-au ramas ochii la fotografie, banuiesc ca nu au doar o prezenta frumoasa.
parol ca sunt bune si nu te limitezi numai la o bucata :))
pe placul meu, deci, ma servesc!
Paste fericit.
cu placere alinutzika!
multumesc de urari miculina! si tie Sarbatori Pascale fericite!
arata absolut superb si mi-ai facut o pofta de nedescris.Sarbatori Fericite!!!
Sarbatori fericite si tie draga mea!pupici
Trimiteți un comentariu