reteta de aici:
1 cutie paste tubulare-canelloni
2 cepe
3 catei suturoi
450g spanac congelat,tocat
1 doza mare rosii tocate
sare,piper
2 linguri smantana groasa
300g cascaval
2 oua
2 linguri pesmet
ulei de rapita
o ceapa si 2 catei usturoi se toaca si se pun la calit in uleiul de rapita:
se adauga spanacul si se lasa sa scada lichidul:
se condimenteaza cu sare,piper si se lasa sa se racoreasca putin apoi se amesteca cu cele 2 oua,pesmetul si jumatate din cascavalul razuit:
se umplu pastele cu aceasta compozitie(am folosit siringa) si se pun in tava ce va merge la cuptor,unsa cu un strop de ulei:
separat se calesc in ulei restul de ceapa si usturoi si se adauga doza de rosii tocate,sare,piper,putin zahar,nu se lasa sa scada foarte mult:
se toarna sosul peste paste si se dau la cuptor pt 45min,important sa fie bine acoperite cu sos,pt a nu ramane tari:
se scoate si se adauga cealalta parte de cascaval razuita si se mai da 5-8min la cuptor:
cam asa arata la final:
noi am servit-o imediat.
si acum sa va arat si ajutorul de bucatar care amesteca si el prin sosuri :)
marți, 22 ianuarie 2008
canelloni cu spanac si cascaval
Publicat de mihaela la 12:17
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
:)
Am facut reteta de cannelleoni, au iesit super ...multumesc frumos^-^
cu placere Totoro!
Trimiteți un comentariu