pt sufleu:
250g sunca presata
4 oua
125g smantana
1 lingura branza rasa(am pus cascaval)
2 linguri unt
sare,piper,putin patrunjel verde tocat
pt sos:
ciuperci,unt,faina
untul,galbenusurile si sare,piperul se freaca bine,se adauga faina,smantana,branza rasa si sunca taiata.separat se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza.se pune intr-oforma rotunda rezistenta la cuptor si se coace la foc potrivit 30min.
noi am servit-o sosul de ciuperci dar scriu mai jos reteta:
se fierb ciupercile in apa cu sare.se scurg dar se pastreaza zeama.se toaca marunt.untul se topeste,se adauga faina,ciupercile si se face un sos care se stinge cu zeama in care au fiert.se condimenteaza.
luni, 7 ianuarie 2008
Sufleu de sunca
Publicat de mihaela la 12:51
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu