500 g rasol de vaca
400 g cartofi,
3 morcovi,
100 g mazare,
4-5 castraveciori,
patrunjel verde,sare,piper
maioneza facuta in casa dintr-un galbenus crud,unul fiert si 100ml ulei.
Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, intr-o oala cu apa rece. Cind da in clocot se ia spuma, se pune putina sare si se lasa sa fiarba in continuare, pe foc mic, fara sa mai clocoteasca. In timpul fiertului se acopera oala cu un capac .
Carnea fiarta se taie in cubulete.
Se curata si se spala legumele si zarzavatul si se pun la fiert (mazarea din conserva nu se fierbe).
Cartofii, morcovii,castraveciorii se taie in cubulete mici.se amesteca totul cu maioneza si mazarea,se adauga putina sare si putin piper si se aranjeaza pe un platou.
duminică, 17 februarie 2008
salata de boeuf
Publicat de mihaela la 09:27
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
O salata asa cum se face. Ma refer la carnea care se pune. Cred ca esti printre putinele care o fac cu carne de vita, in rest nu am citit decat cu carne de pui. Si nu inteleg de ce, pentru ca ii spune si numele "salata de bou"
Trimiteți un comentariu