reteta de aici:
8 albusuri
1 priza sare
650g zahar pudra
175g nuca de kokos
glazura de ciocolata
eu am facut jumatate de portie caci numai 4 albusuri aveam in congelator:
se bat albusurile spuma tare:
se adauga zaharul pudra:
si se bat din nou cateva minute bune pina cand sta teapana bezeaua:
adaugam si nuca de kokos:
si incorporam usor.punem apoi compozitia pe hartiute speciale pt bezele(sunt comestibile hartiutele)asezate in tava cu hartie de copt:
si se coc 10-12min la 160grade:
se lasa sa se raceasca si se dau cu glazura.noi le-am luat asa,simple in iesirea noastra de Pasti.
marți, 25 martie 2008
bezele cu nuca de kokos si ciocolata
Publicat de mihaela la 09:07
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
super sfatul
ma ajutat mult
Trimiteți un comentariu