-1 pachet foi napolitane
-6 oua
-200g +50g zahar
-200g unt
-250ml lapte
-1 lingura cacao
-300g alune padure macinate
ouale intregi se mixeaza cu untul,cacao si cele 50g zahar.se adauga alunele macinate si se lasa compozitia deoparte.
cele 200g zahar se caramelizeaza si se stinge cu laptele amestecand pina se topeste zaharul.focul se micsoreaza si se adauga compozitia de ou si alune,amestecand pina se ingroasa.
se lasa sa se raceasca si se umplu foile.se aseaza deasupra o greutate si se lasa pina a doua zi.
o saptamana frumoasa sa aveti!
.
luni, 26 septembrie 2011
foi de napolitane umplute cu alune de padure
Publicat de mihaela la 16:48
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
13 comentarii:
mmmmmmmmmmmmm..che delizia!
Imi este dor de prajitura asta!Foarte buna!
la noi e in topul preferintelor,as putea-o face saptamanal!
crema pare delicioasa.pup
e buna,cred ca o voi folosi si la niste foi coapte pe dosul tavii!
Foarte bun
multumesc bianka!
Foarte bune!
Combinatia asta e divina.
Foile de napolitana sunt facute parca pentru crema de alune . :)
da, da se termina imediat!
lia ai dreptate merge de minune crema aceasta de alune!
Salut! Ai folosit foi mari de napolitana sau din cele mici? Multumesc!
buna andra,aici la rusi gasesc un fel de foi putin mai mici decat cele din romania.eu in tara cumpar din cele mari,din kaufland.
Trimiteți un comentariu