400g piept pui
2 morcovi
2 cepe
3 galbenusuri
200g smantana
2 linguri faina
2-3 catei usturoi
sare,piper,verdeturi tocate
se pun legumele si carnea la fiert in apa rece si cand sunt fierte se strecoara supa,carnea se taie cuburi si morcovii si ceapa se paseaza.eu am pasat 1 morcov si cepele
se pune supa din nou la fiert si se amesteca intr-un castron galbenusurile cu smantana,faina si se toarna in cratita impreuna cu 1 lingurita mujdei(eu am pus ff putin,un varf de lingurita,numai cat sa-i de o adiere de usturoi,pt ca matei e destul de mofturici cand vine vb de el) .adaugam sare,piper,verdeturi si mai fierbem 2-3 min.
se serveste cu paine proaspata de casa,putina zeama de lamaie si mujdei.
marți, 18 martie 2008
ciorba radauteana
Publicat de mihaela la 15:26
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
Mmmm suna bine... Cum a fost? Poate o sa o incerc si eu :)
a fost excelenta.merita sa o incerci.
am facut-o, miha! suuper este ciorbitza!! merci de reteta! Ioan e suuper incantat de ea :)
edith sa va fie de bine!
si eu am refacut-o de cateva ori,ne place foarte mult.
Intr-adevar foarte gustoasa ciorba. Indicatiile destul de clare - desi a trebuit sa fac si la ghici cate ceva. Am revenit pentru o ciulama de hribi.
Trimiteți un comentariu