reteta de aici:
3-4 dorade
sare,piper,
1 lamaie
3-4 crengute rozmarin
2-3 catei usturoi
4 rosii
2 linguri ulei
pestele se spala,zvanta cu un prosop de hartie si se fac cate 2-3 crestaturi pe fiecare parte.apoi se stropeste din belsug cu zeama de lamaie,condimenteaza cu sare,piper in exterior si interior:
se pune cate o crenguta rozmarin in burta fiecareui peste si ceva usturoi feliat:
se aseaza in tava:
rosiile se curata de piele si se taie bucati(se pot indeparta si semintele,pe noi nu ne deranjeaza,asa ca le-am lasat).se pun peste peste,se stropeste totul cu ulei si se adauga 1/2 de lamaie felii,ceva usturoi si rozmarin:
se da tava la cuptor 30min la 190 grade:
se serveste alaturi de bagheta.
miercuri, 19 martie 2008
dorada cu rozmarin
Publicat de mihaela la 08:59
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu