reteta LauraA.
500g faina(am pus 100g faina integrala)
1 cub drojdie
200ml lapte
75g unt
sare
1 lingurita zahar
50g parmezan
1 ou
aluatul framantat si dospit in Mp l-am impartit in 2 bucati si am intins din fiecare cate o foaie:
pe care am pus parmezanul si am apasat cu sucitorul:
am rulat
si am taiat felii
pe care le-am pus in picioare in tava si lasat la dospit inca 20min:(se ung apoi cu oul usor batut,eu nu am avut,asa ca am sarit etapa asta)
apoi le-am copt la foc potrivit 25min.din pacate jumatate din ele nu au ramas pe pozitii:
sunt pufoase si foarte aromate.
vineri, 25 aprilie 2008
rulouri cu parmezan si rozmarin
Publicat de mihaela la 16:48
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu