cred ca fiecare dintre noi facem sosul intr-un alt fel.noua varianta asta,pe care o fac acasa ne place foarte mult,nu se compara cu nici unul dintre cele cumparate.
1/2 castravete
250g iaurt
2-3 linguri bune smantana acra,groasa
sare,piper
1 lingura ulei masline
marar,putin patrunjel
2 catei usturoi
razuim castravetele pe partea mare,amestecam smantana,iaurtul si uleiul masline:
adaugam sare,piper,castravetii storsi bine de susul lasat,verdeturile si usturoiul trecut prin presa:
gata!
l-am servit cu grisine.
miercuri, 23 aprilie 2008
tzatziki
Publicat de mihaela la 13:30
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Miha,pentru ca plec in vacanta o saptamana, am trecut acum sa-ti spun -Paste Fericit, alaturi de cei dragi !!
Fie ca lumina Sfintelor Sarbatori sa va aduca, pace si liniste in casa si in suflet !
Hristos a inviat !!
pupici :)
Sarabtori fericite si tie mona!
pupici
Fara iaurt foarte bun de capra, reteta asta nu iese buna. Varianta pe care-am avut o ocazia s-o incerc de atatea ori in Grecia impunea asta. Vad ca in schimb tu folosesti iaurt nemtesc, cu 3,5% grasime. De prisos sa-ti spun ca asta nu e tzatziki
Trimiteți un comentariu