1 vanata mare
200g mozzarella
100g parmezan
100-150ml sos de rosii
sare,piper,verdeturi
1ou
pesmet
ulei
vinetele se taie felii de 4cm(am pus in actiune feliatorul sa fie toate egale) si se trec prin oul batut si pesmet,apoi se auresc in ulei incins.
se pun intr-o forma rezistenta la foc ,neunsa 1/2 din felii,condimentam cu sare,piper,chilli si aseazam jumatate din mozzarella cuburi/1/2 din parmezanul razuit/ 1/2 din sosul de rosii.
deasupra urmeaza retsul de felii si iar mozzarella/parmezan/sos de rosii,condimente.mie-mi plac putin mai picante de aceea pun si chili uscat din morisca.
se da la cuptor pt 35min la 170 grade:
si se servesc reci sau calde cu iaurt sau bagheta.
marți, 7 octombrie 2008
vinete cu mozzarella si parmezan
Publicat de mihaela la 14:40
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Absolut minunata reteta, sunt mare fan vinete. Pup !
Laura, asta e una din retetele mele preferate. In ultima vreme insa nu am mai fost asa prietena cu vinetele, am lasat-o mai moale. M-ai facut sa imi fie pofta :) Cred ca o sa fac si eu, dar in varianta cu putina carnita tocata intre straturi (ca la noi asa e, tre sa aiba putina carnita :) )
Ooops, credeam ca sunt pe blogul Laurei, ca il am si pe acela deschis. Mihale, imi cer mii de scuze, ceea ce spuneam mai sus este perfect valabil. Iarta-ma te rog ca sunt cu capul in nori!
Trimiteți un comentariu