reteta de la Maya
-10 cotlete mai mici/fara os
-1 legatura mare de patrunjel
-400 ml vin alb
-sare,piper
-1 lingura amidon
-o legatura patrunjel verde tocat
Se pune uleiul la încins,între timp saram si piperam carnea.O prajim la foc puternic, cîte 3-4 minute pe fiecare parte.Dupa ce s-a prajit si pe a 2-a parte,turnam vinul.Lasati sa fiarba pîna trece mirosul intensiv de vin si începe sa se "umfle"(ca si cînd fierbe smîntîna..)
atunci presarati lingurita de amidon,si mai lasati 2 minutele pe foc lejer.Adaugam patrunjelul tocat,amestecam,si închidem focul.
noi am servit cu piure de cartofi.
o reteta pe cat de simpla pe atat de buna!
marți, 24 iunie 2008
cotlete de porc cu sos de patrunjel si vin
Publicat de mihaela la 13:34
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu