reteta de la Maya
500g piept pui
sare,piper,verdeata
200ml smantana dulce,de frisca
150ml vin alb
1 lingura amidon
2-3 linguri ulei masline
pt acordeoane:
cartofi
ceapa
usturoi
untcarnea de pui bine condimentata se prajeste in ulei incins:
se stinge cu vinul si lasa sa fiarba pina cand acestea se evapora:
apoi se scoate si pastreaza la cald.sosuletul se leaga cu smantana si amidon,se condimenteaza si adauga putina verdeata tocata:
cartofii spalati se taie felii dar nu pina jos,se pun in folie cu o bucatica de unt,sare,piper,ceapa si usturoi felii apoi se impacheteaza si da tava 50min la cuptor,la 200 grade.
se servesc cu sosul si pieptul de pui.
marți, 22 iulie 2008
piept de pui cu sos de smantana si cartofi "acordeon"
Publicat de
mihaela
la
15:12
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
iti urmaresc cu placere blogul in fiecare zi,ai retete minunate.azi voi incerca aceasta reteta.
sper sa va placa si voua la fel de mult.te mai astept in bucataria mea!
Trimiteți un comentariu