reteta am gasit-o in cartea de la dr.oetker si am adaptat-o usor la gusturile noastre
500g piept de pui(merge si cu pulpe mici)
2 ardei
2 cepe
3-4 catei usturoi
250g ciuperci din conserva sau proaspete
200ml vin alb
100ml suc de rosii
verdeturi,sare,piper
100g masline verzi
ulei masline sau porumbcarnea de pui taiata fasii se pune in uleiul incins si se prajeste bine:
se stinge apoi cu vinul si lasa sa se evapore lichidul:
urmeaza legumele taiate:
sosul de rosii si 1 cana supa.totul se acopera cu capac si se fierbe 35min.se lasa pina scade lichidul si se adauga sare,piper si ceva verdeata tocata.
se serveste cu orez,paste sau cartofi.
duminică, 13 iulie 2008
pui cu sos vanatoresc
Publicat de
mihaela
la
11:12
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu