una din retetele mamei pe care imi place sa o fac alaturi de mamaliguta.si e asa buna ca te lingi pe degete :)
500g ficatei pui
2 cepe
2 ardei
1 morcov
100ml suc rosii
sare,piper,chilli
o cana apa sau supa
ulei masline sau porumb
verdeturi tocate
in uleiul incins se caleste ceapa si ardeiul tocate fin:
apoi morcovul razuit pe partea mare:
adaugam ficateii(taiati cuburi de mine ca sa manance si fluturasul) si ii lasam sa se dinstuie scurt:
stingem totul cu sos de rosii+apa sau supa,punem capacul si fierbem la foc potrivit:
amestecam din cand in cand.dupa 25-30 min condimentam cu sare,piper,chilli si adaugam verdeata.
ii servim cu paine proaspata,mamaliguta sau cartofi.
pofta mare!
.
vineri, 18 iulie 2008
tocanita din ficatei de pui
Publicat de mihaela la 12:24
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
7 comentarii:
A fost delicioasa tocanita ta ! Eu am pus si 2 catei de usturoi si vegeta in loc de sare. Chilli n-am indraznit ca nu aveam decat chilli cayenne si nu voiam sa ia casa foc :D
Excellenta reteta, de refacut pe viitor.
sa va fie de bine!!
eu pus chilli uscat si nu e chiar atat de iute.
am facut si eu tocanita ta si mi-a iesit super.e de nota 10!
am facut si eu tocanita ta si a fost foarte buna,e de nota 10!
costyana sa va fie de bine.te mai astept in bucataria mea,poate mai gasesti si alte idei pentru o masa gstoasa!
Am facut si eu tocanita ta si a fost buna.Am mancat-o cu mamaliga.
Perfecta :D
Trimiteți un comentariu