reteta de la Livia
100 g unt
100 g ciocolata amaruie (cu 70% cacao)
200 g zahar
1 varf de cutit sare
1 fiola esenta de vanilie
3 oua mari
125 g faina
2 linguri cacao
100 g miez de nuca
Pentru glazura:
7 linguri frisca,
100 g ciocolata amaruietopim ciocolata si untul,batem ouale intregi cu zaharul:
amestecam apoi cu restul ingredientelor:
turnam compozitia in tava potrivit de mare tapetata cu hartie de copt:
si dam la cuptor 35min:
rece se toarna glazura deasupra.eu am lasat-o asa simpla.
miercuri, 13 august 2008
brownies cu nuci si ciocolata amara
Publicat de
mihaela
la
11:40
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
ciocolata e mai bine topita pe aburi decat la foc direct :)
eu ma folosesc de cuptorul cu microunde!
Trimiteți un comentariu