• 4 foi de aluat foietaj congelate (a cca. 110 g)
• 400 g creveti mici, decorticati
• 2 linguri ulei de masline
• 2 oua
• 2 catei de usturoi
• 1 ardei iute rosu
• 300 g crema de branza
• 50 ml smantana
• 2 linguri suc de lamaie
• 2 linguri patrunjel tocat,sare,piper
1. Decongelati foile de aluat. Incingeti cuptorul la 180ºC. Intindeti aluatul si tapetati cu el 0 forma de tarta .
2. Curatati usturoiul, pregatiti ardeiul iute si tocati-le foarte marunt. Amestecati-le cu smantana, crema de branza,ouale sucul de lamaie si patrunjelul. Condimentati cu sare si piper.
3. Puneti crema si crevetii peste aluat si dati la cuptor 35min.
rece se taie felii si serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu