aluat:
-3 oua
-125g unt
-100g zahar
-150g faina
-3 linguri amidon
-1 plic praf de copt
-1 lingura rom
-150g coacaze congelate
bezea:
-4 albusuri
-5 linguri zahar
-50g nuca cocos
pentru inceput mixam ingredientele pt aluat.asezam compozitia in tava pregatita cu hartie de copt(20x20)si dam tava la cuptorul preincalzit la 190grade pentru 10min.dupa ce a trecut acest timp,scoatem tava,asezam deasupra fructele congelate si dam din nou la cuptor pina batem spuma albusul.
albusul si un praf sare se bat spuma tare.se adauga zaharul si continuam mixarea iar cand bezeaua sta teapana punem nuca de cosoc si amestecam usor.turnam peste fructe si dam la cuptor pina se aureste.
sa aveti pofta!
.
duminică, 21 septembrie 2008
prajitura cu bezea de kocos si coacaze
Publicat de mihaela la 21:12
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu