50g parmezan
250g faina(poate o lingura in plus)
1/2 lingurita sare
1 lingurita praf de copt
1ou
125g unt
50g cascaval gouda
se amesteca toate ingredientele si aluatul se da la rece 1h.se intinde pe masa usor infainata,taie forme dupa dorinta,care le asezam apoi in tava pregatita cu hartie de copt:
se coc la foc potrivit 12min.
luni, 29 septembrie 2008
käsegebäck
Publicat de mihaela la 14:10
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Tare bine arata, am sa le fac cu siguranta^-^
totoro sunt convinsa ca micutii tai vor rontai cu placere.
pupici
excelenta reteta, extrem de usoara si rapida. aproape ca nu mi-au mai ramas si pentru invitati. :)
poti sa-mi spui, te rog, exact cum se citeste denumirea acestor cookies cu branza si cascaval? :-P multumesc.
este denumirea in germana se citesc "kezeghebec" dar tu le poti spune saleuri cu branza :-))
Trimiteți un comentariu