aluat:
400g faina
1 cub drojdie proaspata
50g zahar
200ml lapte
1 galbenus
coaja unei portocale Bio
100g unt topit
putina sare
umplutura:
2 albusuri
100g zahar
200g migdale macinate
coaja unei portocale Bio
sucul unei portocale
aluatul framantat si dospit la Mp se intinde pe masa usor infainata.
albusurile le batem spuma tare,adaugam zaharul,si batem din nou,apoi migdalele macinate,sucul si coaja de portocala.intindem compozitia peste foaie de pe masa si rulam strans.taiem in felii potrivite(cu ajutorul unei ate se taie excelent-afrodite multumesc mult de idee) pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
le ungem cu galbenus si 1-2 linguri lapte si dam la cuptor cam 35min.
marți, 23 septembrie 2008
melcisori cu portocala si migdale
Publicat de mihaela la 15:05
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu