5-6 ardei grasi,diferit colorati
250g ciuperci din conserva
1 chifla mai veche
1 ceapa mare
sare,piper,putina boia
verdeata tocata
600g piept de pui
1ou
50g cascaval razuit
200ml supa pui
350ml sos rosii
ardeilor grasi li se taie un capacel si se scobesc cu grija de seminte.
tocam carnea,ceapa si ciupercile marunt apoi le amestecam cu painea sfaramata,oul,condimentele si verdeata.cu aceasta compozitie umplem ardeii pe care ii asezam in tava cu sosul de rosii amestecat cu supa de pui.dam la cuptor 1h.
presarama cascavalul si mai lasam 5-10min sa se gratineze.servim ardeii cu sosul si paine proaspata sau orez.
vineri, 3 octombrie 2008
ardei umpluti cu piept de pui si ciuperci
Publicat de mihaela la 12:32
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
la ce temperatura se seteaza cuptoru , aproximativ?
pai cam 160-170 grade,fara ventilatie l-am pus.
na..mi-a iesit:) foarte buna reteta...totusi l-am pus pe la 200 de grade (pt ca inca nu raspunsesei si nu stiam la cat) ..dar sau facut si ne lingem pe degete:) mersi:)
Trimiteți un comentariu