4 pesti dorada,aprox 800g
3-4 rosii
4-5 catei usturoi
1 lamaie
sare,piper,chilli
1 zucchini
ceva verdeturi,patrunjel,rozmarin
masline
cateva linguri bune ulei masline
1 ceasca vin alb
pestele curatat si spalat se ocndimenteaza in interior si exterior apoi se pune in burta fiecarui peste cateva felii de usturoi,verdeata si o felie lamaie.se aseaza in tava impreuna cu zucchini felii,rosiile taiate in 4,restul de usturoi feliat si maslinele.se toarna uleiul si vinul si se da tava la cuptor pentro o ora
eu primele 45 min am acoperit-o cu o alta tava apoi am dat drumul la grill pt a se rumeni usor pestele
am servit cu bagheta proaspata de casa.
vineri, 7 noiembrie 2008
dorada cu legume la cuptor
Publicat de mihaela la 14:46
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
delicioasa,ne place si nou dorada.
Trimiteți un comentariu