500g ciuperci
2 catei usturoi
1/2 ardei gras
1 morcov
3-4 linguri sos de rosii
1 lingurita faina
sare,piper,verdeata tocata
patrunjel
2-3 linguri ulei
2 linguri pesmet
se curata ciupercile si li se taie piciorusele care se toaca impreuna cu morcovul si ardeiul,marunt.se pun la calit in uleiul de masline,dupa cateva minute am pus usturoiul trecut prin presa,sosul de rosii amestecat cu faina.se lasa sa se lege putin apoi se condimenteaza amestecul si se lasa sa se racoreasca.adaugam verdeata tocata si umplem palariile ciupercutelor.
se presara pesmetul:
se da la cuptor,tava acoperita cu o alta tava,pentru 45min.
vineri, 5 decembrie 2008
ciuperci umplute cu legume
Publicat de mihaela la 09:41
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Wauu! ce bine arata!
Am trecut pe la tine sa-ti ofer un premiu dragut tare si sa-ti urez Happy Cooking pentru Sarbatori!
Va pupicesc pe amandoi cu drag!
Dana
Trimiteți un comentariu