200ml apa
50ml ulei plante
60-75g miere
1 cub drojdie proaspata,45g
sare cat luam intre 3 degete
500g faina
1 plic aroma de lamaie,dr.oetker
rahat de vanilie
din toate ingredientele se framanta o coca fina(eu am folosit masina de paine) si se lasa la dospit.se intinde pe masa usor infainata si se taie triunghiuri.pe fiecare,se pune la baza cate o bucatica rahat.
se ruleaza spre varf si se aseaza in tava pregatita cu hartie de copt:
se dau la cuptor,pentru 25min la 185 grade,cu venilatatie.
vineri, 14 august 2009
mimi cornuri cu miere si rahat,de post
Publicat de mihaela la 13:24
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Arata ca si cornurile de patiserie. Foarte frumoase!
Pe langa aspect frumos apreciez si reteta simpla (ceea pentru mine inseamna fara grasimi animale, hidrogenate si chiar fara praf de copt, ba chiar si cu miere in loc de zahar). Excelenta. Gustoase si sanatoase! Felicitari!
Trimiteți un comentariu