Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 12 noiembrie 2009

chec "tärcat"



-2 oua
-175g zahar
-100ml ulei rapita
-50ml lichior cacao
-100ml lapte
-300g faina
-1 plic praf de copt
-1 lingurita cu varf cacao

ouale intregi le mixam cu uleiul,clichiorul si laptele,zaharul,apoi adaugam faina si praful de copt.impartim compozitia in 2 parti si intr-una punem cacao.in forma mica de chec sau o alta forma punem alternativ cele 2 aluaturi.dam la cuptor,la 180grade,pt 35-40min,pina cand trece testul scobitorii.
se lasa sa se raceasca,rastoarna din foma si se poate pura cu zahar.

6 comentarii:

CamiWitt spunea...

Ai folosit tehnica de la zebra? Foarte frumos. O zi buna! Cami

mihaela spunea...

cami poti folosi si alt fel de tehnica la marmorare,mie asta mi-a fost mai la indemana.

Federica Simoni spunea...

bravissima!! è bellissima!

Claudia-Maria spunea...

Miha zici ca-i tarcat ai! :))))))) deci e din Banat ;)))) ce tzuc! vreau si io un darab,mai ai?

Anonim spunea...

Mi-am place forma in care ai copt checul. de obicei am vazut doar dreptunghiular.
Inspirata ca de obicei!

liana morar

LF spunea...

ce frumusel este....de apreciat forma in care ai copt,o briosa gigant!
ca de obicei,minunat si delicios!