reteta merge de minune si cu pastrav,dar mie imi place dorada caci oasele sunt mari si poate manca si matei.
-3 dorade
-2 linguri faina
-sare,piper
-3 fire ceapa verde
-2 catei usturoi
-200g rosii micute
-150ml vin alb
pstele se spala si zvanta cu un prosop de bucatarie.se condimenteaza cu sare si piper in exterior si interior.
2-3 linguri ulei masline se incinge.pestele se trece prin faina de grau si se pune la prajit cate 3-4 min pe fiecare parte.ceapa tocata si usturoiul trecut prin presa se adauga la peste impreuna cu rosiile si se lasa sa se dinstuie.se toarna vinul,pune capacul la tigaie si lasa inca 10-15min pe foc.
se serveste cu bagheta.
luni, 28 februarie 2011
dorada cu ceapa verde si vin
Publicat de mihaela la 13:34
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
imi place mult dorada!
Trimiteți un comentariu