da da ...din nou mac,dar ne place asa de mult!le puteti umple insa si cu mere,nutella sau nuci.
aluat:
-325g faina
-125g crema de branza sau branza dulce
-100ml lapte
-75ml ulei plante
-80g zahar
-1 plic praf de copt
umplutura:
-150g mac macinat
-80g zahar(sau dupa gust)
-putin lapte
din ingredientele scrise se framanta ul aluat care se va intinde pe masa usor infainata.nu trebuie sa fie lipicios si sa se prinda de maini.la nevoie mai adaugati 1-2 linguri faina.se decupeaza cu forma de inimioare:
pentru umplutura macul amestecat cu zaharul se opareste cu laptele fierbinte.am avut lapte de 2 degete intr-un pahar...sa zicem 50ml,nu trebuie sa fie lichid amestecul,altfel va curge.
se pun in tava pregatita cu hartie de copt inimioarele si se dau la cuptor vreo 25-30min,la 175 grade cu ventilatie.
se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.
sper ca v-au facut cu ochiul sa le incercati.daca nu avetio forma aceasta le puteti taia cu gura unui pahar ,suprapune cate 2 si apasa bine marginile cu dintii furculitei.
o zi frumoasa sa aveti!
miercuri, 31 august 2011
inimioare cu umplutura de mac
Publicat de mihaela la 08:12
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
8 comentarii:
Am auzit de mac si am sosit! Salvez reteta si le voi face si eu ...ador macul ca si tine.
ciao..o zi buna!
Bune, bune inimioarele.. dar imi place maxim si formita! de unde ai gasit? pupici
ciao nicoleta,abia astept sa-mi spui cum ti se par.spor la treaba!
formele le-am luat acum muuuuuuuult timp de la tchibo dar stateau intr-un sertar ca prima data cand le-am folosit a fost dezastru.acum le-am mai dat o sansa!
Foarte bun
Foarte mult imi place macul.Sunt bune.Te astept pe la mine Te pup
dragute inmioarele.sunt sigura ca si gustul e pe masura aspectului.o zi minunata!
o zi frumoasa si tie sarah.sunt tare bune inimioarele!
Trimiteți un comentariu