-500g faina
-1 plic drojdie
-125g zahar
-1 plic zahar vanilat
-200ml apa calduta(sau lapte soia)
-100g margarina
-zahar pudra
-75g margarina
-gem de prune
am framantat la masina de paine un aluat fin pe care l-am lasat la dospit 1h.am intins o foaie si am impartit-o apoi in 12 bucati .
pe fiecare patrat am pus o lingura umplutura:
si am format mingi,prinzand bine colturile,sa nu se desfaca.margarina ramasa se topeste putin si se trec gogoselele prin ea,apoi se aseaza in tava:
unde se lasa la dospit inca 35-40min.se coc in cuptorul preincalzit la 185 grade ,pina se auresc.vreo 20-25min
se servesc fierbinti:
sunt extrem de pufose si merg reincalzite cateva secunde in cuptorul cu microunde.sa aveti pofta!!!!
2 comentarii:
Sunt delicioase!
multumesc ramona!
Trimiteți un comentariu