aluat:
-200g spanac
-2 oua
-1 lingura ulei
-aprox 400g faina
spanacul l-am facut piure si l-am pus in cuva robotului cu restul ingredientelor.am framantat un aluat care apoi l-am lasat la odihnit 30min.am intins foi si o parte le-am transformat in taitei lati:
iar cealalta parte de aluat am taiat-o in cerculete mici si am apasat cu degetul mare in mijloc si au rezultat orecchiette:
taiteii lati i-am pregatit proaspeti cu sos de legume si smantana:
week-end placut!
vineri, 20 aprilie 2012
paste verzi de casa
Publicat de mihaela la 10:16
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
F interesant. Sa inteleg ca urechiusele le pastrezi uscate pentru mai tarziu?
smaranda le pastrez uscate max. o saptamana.le fac cu sos sau le pun in ciorbita de legume,in locul orezului.
Superbe!!!
multumesc aziz,week-end placut!
tare fumoase!
si sanatoase! te pup alinutzika
Trimiteți un comentariu