12 buc:
-100g amarettini tocati
-3 oua
-125g unt moale
-100g zahar
-100g faina
-1 plic praf de copt
-4 linguri suc de portocale
mixam toate ingredientele,mai putin biscuitii sfaramati intr-o punga cu sucitorul.pe acestia ii vom adauga la final.cu o lingura punem compozitia in tava de muffins pregatita cu hartie de copt si dam la cuptor,pentru 15-20min la 175 grade cu ventilatie.
5 comentarii:
O reteta fulger, insa clara si reusita.
Sint sigura ca si prajiturile au disparut tot fulger.
o prietena draga mi-a spus odata:"toate retetele tale incep cu se amesteca toate ingredientele" si avea perfecta dreptate.imi plac retetele simple si rapide si se pare ca la fel de repede se si mananca :)
Rapide si delicioase!!! De multe ori si eu aleg retete care sa fie cat mai usor de facut :)
Minunata reteta!
Merge daca folosesc alt fel de biscuit ?
amarettini sunt biscuiti tari si dau aroma specifica de migdale si amaretto prajiturii.daca gasesti biscuiti in acest gen poti incerca sa inlocuiesti.eu nu am incercat.aici gasesc in multe magazine de cumparat amarettini
Trimiteți un comentariu