Despre mine

sotie si mamica fluturasului Matei

Postări populare

aici poti cauta printre retetele de pe blog


Schnäppchen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 16 februarie 2013

tocanita de limba cu morcov si cartofi





-600g limba porc fiarta si curatata
-3 cepe mari
-2 morcovi
-2 ardei grasi
-o bucata telina
-1 conserva rosii cu pulpa
-4 cartofi
-sare,piper,foaie dafin

limba de porc se fierbe in apa multa pina cand furculita intra usor in ea.se lasa sa se racoreasca si se curata de partea alba apoi se taie felii.

se curata si toaca legumele marunt,cubulete sau rondele apoi se pun la calit in 2-3 linguri ulei masline.se 




adauga limba feliata si se toana 500ml apa si sosul de rosii.adaugam foaia de dafin:


si lasam sa fiarba la foc mic,acoperita cratita cu capac pina cand legumele sunt moi.se condimenteaza cu sare si piper,ceva verdeata dupa gust.

* se poate folosi si limba de vita in locul celei de porc*