ciupercile au multe fatete.umplute pot fi servite ca aperitive rafinate,la o cina rapida langa o salata de cous-cous(asa cum am facut noi) sau chiar reci la micul dejun.va las pe voi sa alegeti ocazia pentru care le veti pregati.va garantez ca sunt delicioase!
-500g ciuperci proaspete
-1 ou
-1/2 ardei gras rosu
-1 ceapa
-3 catei usturoi
-100g cascaval
-sare,piper,verdeata tocata
-2-3 linguri ulei masline
palariile se curata cu o carpa umeda si se scot piciorusele.acestea se toaca marunt impreuna cu restul legumelor si se pun la calit in uleiul de masline vreo 5-8min pina cand s-a evaporat zeama.se lasa compozitia sa se racoreasca,se amesteca cu oul batut usor,condimente,verdeata si cascavalul ras pe partea mare.
se umplu palariile si se pun in tava unsa cu putin ulei.la mine nu au intrat toate in tava cuptorului si cateva au primit loc separat intr-o forma micuta de lut:
se dau la cuptor pentru 25min la 180grade.
sa aveti pofta!
vineri, 18 februarie 2011
ciupercute umplute cu cascaval si legume
Publicat de mihaela la 11:04
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Ador ciupercile umplute!Arata super!
O seara minunata!
sotului meu nu-i plac ciupercile. de obicei incerc sa gatesc pentru mine si fiica noatra cand el nu este acasa sau dimineata la micul dejun. ale tale arata foarte bine.
un sfarsit de saptamana cat mai placut
Foarte bun
Trimiteți un comentariu