1-2 cepe mici
2-3 catei usturoi
300g carne toccata
3 rosii cubulete
1kg cartofi
200g smantana acra
75g gouda razuit
Sare,piper,patrunjel verde tocat.
Ceapa si usturoiul tocate marunt se pun la calit in 2-3 linguri ulei impreuna cu carnea. am pus si un ardei gras ramas prin frigider.Se pun apoi rosiile cubulete si 1-2 linguri sos de rosii,sare,piper si verdeata tocata.se lasa putin pe foc sa se inmoaie carnea si legumele.Intre timp se pun cartofii la fiert.(nu i-am fiert foarte bine pentru a-i putea taia felii)
Se unge cu putin ulei o forma rezistenta la cuptor.cartofii se taie felii si se pune un rand in forma.deasupra se toarna amestecul de carne.se acopera cu alt rand de cartofi.se condimenteaza cu sare si piper.se pune smantana deasupra apoi cascavalul razuit si se da la cuptor vreo 40-45min.Se serveste cu salata.
luni, 8 octombrie 2007
budinca de cartofi cu carne tocata
Publicat de mihaela la 20:03
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu