aluat:
200ml apa
1lingurita sare
1lingura miere
1ou
3linguri ulei masline
540g faina
1pachet drojdie proaspata
galbenus si mac pentru deasupra
aluatul l-am pregatit la MP,prg Normal.l-am lasat 50min la dospit,l-am impartit in 8 parti egale si am modelat colaceii,pe care i-am pus in tava,apoi i-am uns cu galbenus,presarat macul si i-am lasat la docpit 15-20min.apoi i-am copt la 190 grade.
sâmbătă, 20 octombrie 2007
colacei cu mac
Publicat de mihaela la 13:09
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
Hallo Mihaela!
Am descoperit doar acum Blogul tau sid e care doresc sa te FELICIT!!!
Ai muncit nu gluma si cel mic"FLUTURASUL" a crescut,SA-TI TRAIASCA!
Doamne ce dulce este!
Vroi-am sati spun ca ma bucur ca te-am descoperit ca ,ai multe retete pe gustul meu.
De fapt cred ca ai pt. ori ce gust cite ceva.
Pina sa se adune si la mine,mia trece...
M-am uitat incet incet si m-am oprit la colaceii tai cu mac.
Arata foarte apetisanti si reteta am prinzaz-o deja .
Se va executa cu siguranta de pasti.
O sa incerc sa pun in mijlocul fiecaruia cie un ou vopsit si asa sa-i coc,precum cuiburile...
Sper sa-mi iasa bine ideea.
Multumesc mult pt.reteta in prealabl!
Mai am o intrebare;
Imi dai voie sa te trec in lista mea de priteni?
Un We placut in continuare,la fes si mult spor si numai bine tie si Familiei tale.
Cu prietenie Laura S.
Buna Miha1
Zite revin la acesta reteta,ca astazi doresc sa o pun in aplicatie.Sper sa-mi iasa.Multam mult!
Saebatori fericite in Familie si Hristos a inviat!
Laura S.
Dumnezeu sa-ti dea putere si sanatate sa poti sa mai ne scrii multe retete. Eu personal iti multumesc caci dupa ani de zile de nefacut prajituri, descoperind blogul tau eu am inceput sa fac retetele tale super bune . Aproape nu trece o saptamina sa nu fac ceva. Iti multumesc mult si Dumnezeu sa-ti binecuvinteze familia si pe tine. Inca o data multumesc.
buna mihaela, am intrebare la tine in loc de drojdie proaspata eu am drojdie uscata la un pachet de drojdie uscata cat vine cea uscata?? si mai o intrebare: Folosesti linguri speciale de gatit adica de masurat sau cele de mancat? cand te referi la lingura...multumesc
Trimiteți un comentariu