reteta de la Peruzele
carne de vitel fara os
o ceapa mare
cativa catei usturoi
un ardei gras
rosii taiate(din conserva cu zeama)
paprika
o lingura faina
sare, piper
maghiran
ulei
apa
Intr-o punga mai mare de plastic se pune lingura de faina, sarea, piperul macinat, paprika dupa gust si se amesteca bine. Se introduc bucatelele de carne si se scutura punga.
Cand s-au infainat bine se scot si prajesc in ulei incins pana la rumenire.
Reteta spune ca dupa prajire sa scoti pe o farfurie carnea si cureti vasul apoi sa prajesti ceapa cu ardeiul. Iata cum fac eu. Intr-o tigaie separat pana se prajeste carnea prajesc in putin ulei ceapa, usturoiul si ardeiul apoi le adaug la carnea din cratita.Adaug rosiile taiate cu zeama lor. Acum acoperim carnea cu apa, mai potrivim de grasime si sare si condimentam cu maghiran.
lasam sa fiarba la foc potrivit si fara capac.
duminică, 28 octombrie 2007
gulas din carne de vitel
Publicat de mihaela la 16:54
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu