reteta de la MariaMona
2kg macrou
8 catei usturoi
2 cepe rosii
suc de rosii sau ketchup
sare, piper, vegeta sau alte condimente, dupa gust
ulei, unt sau margarina
foi de dafin
lamaie
Pestele curatat si spalat se unge cu grasime (eu am ales margarina) pe interior si exterior si se pune cate o foaie de dafin in fiecare peste. Ceapa rosie se toaca marunt, usturoiul se preseaza, se pun intr-un castron impreuna cu Ketchup si condimente.Se amesteca toate acestea si se umplu pestii - cam 2 lingurite pline in burta fiecaruia.Fiecare peste se pune pe o bucata de folie de aluminiu, se ruleaza si se pun in tava unul langa altul.Se coc in cuptorul preincalzit la 200gradeC (sau pe gratar) timp de 30'; eu in cuptor ultimele 10' am dat pe grill.
marți, 9 octombrie 2007
Macrou in folie - la cuptor sau la gratar
Publicat de mihaela la 13:18
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu