500g piept pui
3-4 cepe
2-3 catei usturoi
2 rosii
150ml smantana dulce+1lingura smantana acra,
1lingura faina
patrunjel verde tocat
in 2-3 linguri ulei masline am pus pieptul fasii,ceapa taiata in 4 si usturoiul feliat sa se caleasca si am lasat cateva minute bune.apoi am adaugat 500ml supa si rosiile cuburi si am lasat vreo 25min pina a scazut tot sosul.apoi am pus faina(cernuta),am amestecat
am pus smantana,patrunjelul si am mai dat 1-2 clocote.
si am servit cu paste late,dar se poate si cu orez,piure sau ce aveti chef.
marți, 30 octombrie 2007
piept de pui cu ceapa si smantana
Publicat de mihaela la 08:28
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Buna! De ce nu folosesti amidon alimentar in loc de faina. Ies sosurile mult mai fine cu el si e si mai usor de digerat.
Numai bine!
Lavinia
Trimiteți un comentariu