reteta de la Adiana-Nicoleta
- 6 felii de piept de pui
- 2 cutii de ciuperci champignon
- o ceapa
- un pahar de vin
- unt cit 2 nuci
- circa 400 de grame de smintina
Am pus un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, am pus o ceapa taiata marunt.Cind ceapa era un pic calita am pus feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie.Apoi feliile de piept de pui le-am pus intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie am pus un pahar de vin alb sec pe care l-am lasat sa se evapore putin.Am adaugat apoi smintina si champignoni clatiti si scursi si am amestecat bine de tot.Am adaugat si pieptul de pui si am mai lasat citeva minute.
marți, 9 octombrie 2007
Piept de pui cu smintina
Publicat de mihaela la 14:19
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu