foi:
2 oua,
12 linguri zahar,
12 linguri ulei,
12 linguri faina,
1 cana iaurt sau smantana,
1 vf. cutit sare,
1 praf de copt
Crema de branza:
300 g branza de vaci,
250 g zahar,
zahar vanilat,
coaja rasa de lamaie,
2 oua
3 mere felii,stropite cu zeama de lamaie
Se freaca cele 2 oua cu zaharul si apoi se adauga restul de ingrediente, se imparte aluatul in 2 si se intind 2 foi. Se unge si se tapeteaza o tava, se pune prima foaie si se coace pe jumatate, apoi se pune crema de branza si feliile de mar si cea de-a doua foaie si se da la cuptor. Se taie rece si se pudreaza cu zahar.
sâmbătă, 6 octombrie 2007
prajitura cu branza dulce si mere
Publicat de mihaela la 21:33
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu