1doza piersici
4oua
400g faina
1plic praf de copt
150g zahar
200g margarina topita si racita
75ml lapte
150g nuca de cocos
putina esenta sau coaja de lamaie rasa
ouale intregi se bat bine cu zaharul apoi se toarna margarina si laptele si se mai bate 1-2 min.
adaugam faina+praful de copt,aromele si mai mixam putin,apoi urmeaza nuca de cocos.rezulta un aluat nu foarte moale,care se intinde intr-o tava pregatita cu hartie de copt.se aranjeaza deasupra fructele stoarse bine de suc si se da tava la cuptorul inainte incalzit vreo 45 min la 185 grade(in functie de cuptor,incercati cu scobitoarea)
se lasa sa se raceasca bine si se poate pudra cu zahar sau decora cu putina nuca de cocos.noua ne place simpla.
vineri, 5 octombrie 2007
prajitura cu nuca de cocos si piersici
Publicat de mihaela la 18:29
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu