reteta de la maya
2 cutii ciuperci
cativa catei de ustroi
sare,piper
ulei de masline(se poate inlocui cu cel de floarea soarelui)
1-2 linguri de maioneza
aprox. 200 ml de Creme Fraiche
ustroiul se da prin presa,sau se piseaza si se pune cu ulei de masline la calit,nulasati sa devina auriu...ciupercile se taie cubulete,dar nu exagerat de marunte,pentru ca scad mult prin preparare.cand ustroiul e putin prajit,se aduga ciupercile si basilikum si se lasa la calit.Ciupercile vor lasa zeama,se lasa cam 5-10 min in zeama,sa fiarba putin,apoi se scurg si se mai lasa citeva minute la calit.cam asa arata dupa ce sint gata..nu trebuiesc prajite/aurite ....se lasa la racit.Creme Fraiche se amesteca cu sare,piper ,ceva verdeata(basulikum,sau patrunjel,sau marar...sau o amestecatura din mai multe verdeturi)
Daca credeti ca ciupercile , nu sunt destul de ustroiate,mai puteti adauga aici ,dat prin presa.
in amestecul de Creme Fraiche,se aduga 1-2 linguri de maioneza(eu am facut-o dintr-un ou mic,o lingurita de mustar si ulei de floarea soarelui)Aceasta pasta vine peste ciuperci si se amesteca bine.Se lasa la rece ,cel putin citeva ore,pentrua patrunde bine ustroiul si verdeturile..sarea..piperul..
marți, 23 octombrie 2007
salata de ciuperci cu creme fraiche
Publicat de mihaela la 17:21
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu