250g margarina
175g zahar pudra
1priza sare
1pachet zahar vanilat
3linguri apa/eu am pus suc de la un compot de caise ce-l aveam desfacut
putina esenta de rom.
250g faina
50g amidon
1plic praf de copt
dulceata de zmeura sau de care doriti
100g glazura de ciocolata sau zahar vanilat
toate ingredientele se amesteca in robot.coca rezultata se pune la rece 1ora. se intinde o parte din aluat pe masa putin pudrata cu faina si se taie formele dorite.
cealalta parte de aluat am tinut-o la frigider.in bucatarie este bine sa nu fie foarte cald pentru a nu se inmuia aluatul. se pun in tava cu hartie de copt si se coc 8-10min la 185 grade. Dupa ce se scot din cuptor se lasa 1 min abia apoi se desprind usor de pe hartie. Se lipesc apoi cate 2 cu dulceata. Se topeste glazura si se spriteaza peste ele.se lasa sa se usuce.
Ies cam 60bucati
sâmbătă, 6 octombrie 2007
stelute cu rom
Publicat de
mihaela
la
21:23
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu