aluat:
200g faina
1ou
1priza sare
5linguri lapte
80g unt
se amesteca toate si se da aluatul 30 min la rece
umplutura:
250g bacon fasii subtiri
o doza ciuperci
2oua
200g cascaval
patrunjel verde tocat
200g smantana acra
baconul se pune la prajit intr-o tigaie fara ulei si se lasa la foc mic cateva minute bune,amestecand din cand in cand.se scoate apoi pe hartie absorbanta de bucatarie.aluatul se scoate si se intinde pe folie alimentara,apoi cu ajutorul acesteia se aseaza in tava de tarta unsa si tapetata cu faina.se inteapa in mai multe locuri cu furculita.se pune baconul si ciupercile pe foaie.
se amesteca ouale cu smantana,cascavalul ras si patrunjelul,putina sare si piper si se toarna deasupra.se da totul la cuptor ,la 185 grade.se serveste calduta sau rece.
miercuri, 10 octombrie 2007
Tarta cu bacon si ciuperci
Publicat de mihaela la 10:32
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
delicioasa...am incercat-o si eu:*
Trimiteți un comentariu